Bashkohu me ne!

Web dhe Kreativitet Web dhe Kreativitet Shërbimet:

Web dhe Kreativitet

Pothuajse të gjitha përpjekjet tuaja të marketingut do të çojnë në një destinacion që përfaqëson prezencën tuaj online, qoftë website, dyqan online, ose konto në media sociale. Krijo website dhe ky destinacion do të shërbej si faqe kryesore ku vizitorët nxiten dhe shndërrohen në klient që paguajnë. Prezenca juaj online ka aq shumë rëndësi në objektivin tuaj të shitjes sa që meriton një dizajn të mirë, përvojë të shkëlqyeshme të përdoruesit (user experience), dhe optimizim për SEO.

Duke pasur një website, keni mundësinë të kontrolloni brendin, mesazhin, dhe të shfrytëzoni statistikat e detajizuara rreth sjelljes së vizitorit. Kuptimi dhe përmirësimi i ofertës në bazë të informatave që japin klientët potencial është përbërësi kryesor drejt rritjes së shitjes.

Krijimi i website kërkon më shumë punë në fillim dhe në mirëmbajtje por përfundimisht një website ia vlen të bëhet. Për shembull, hostingu i website nuk është punë e lehtë dhe kërkon një ekspertizë të veçantë për të arritur shpejtësinë dhe stabilitetin e duhur. Por ky është investim paraprak drejt një kthimi efektiv të investimit me pak përkujdesje.

Fillo ngritjen e shitjeve, krijo website tuaj sot.

Web dhe Kreativitet - Tabele

Dizajn dhe Zhvillim i Website


Një website i mirë fillon me dizajn të bukur, i cili tani shndërrohet në website që definohet nga identiteti dhe motivi juaj unik. Punimet tona janë të fuqizuara nga WordPress që të mundësojnë menaxhimin e website pa intervenimin tonë.

Web Hosting


Pasi të zhvillojmë një website, mund ta mbajmë atë në infrastrukturën tonë të optimizuar për shpejtësi, derisa ne sigurohemi për stabilitet. Përndryshe, mund të zgjedhni të mbani faqen në resurset tuaja.

Brending


Nëse jeni biznes që ka nevojë për identitet, mund të dizajnojmë dhe strukturojmë krejtësisht prezentimin vizual të kompanisë suaj. Qoftë thjeshtë dizajn i logos ose kampanjë specifike, aftësitë tona të brendingut do t’ju shërbejnë siç duhet.

Shkrim i Përmbajtjes


Shkruarja e një teksti bindës kërkon shumë mendim dhe planifikim. Shkathtësitë tona janë të ndërtuara mbi kampanja të suksesshme që vendosin produktin në hijën më të mirë të mundshme për klientët potencial.

A KENI NDONJË PROJEKT NË MENDJE?

Na kontaktoni sot dhe do të punojmë me ju për të gjetur mundësinë më të mirë drejt suksesit!

NA KONTAKTONI
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Bashkohu me ne!