Bashkohu me ne!

Rrjete Sociale dhe Reputacion Shërbimet:

Rrjete Sociale dhe Reputacion

Peisazhi i reklamimit ka ndryshuar shumë kohëve të fundit sa që pa strategji me rrjete sociale bizneset nuk arrijnë targete të shitjeve më. Është konstatuar se më tepër se 80% e përdoruesëve të internetit përdorin rrjete sociale, gjë që pritet të rritet gradualisht me rritjen e çasjes në teknologji.

Influencuesit zotërojnë kontroll të fuqishëm në opinion në numrin e shërbimeve online që vazhdimisht rritet. Është bërë shumë e rëndësishme të kultivohet një strategji e reklamimit që jo vetëm përfshinë por edhe i bënë mediat sociale pjesë të rëndësishme të planit tuaj të lojës.

Krijimi dhe mirëmbajtja e një reputacioni pozitiv të kompanisë suaj është aq e rëndësishme sa edhe vet reklamimi në rrjetet sociale. Rreth 45% e klientëve ndajnë eksperiencat negative rreth një produkti/shërbimi në rrjetet e mediave, gjë që e bënë menaxhimin e reputacionit dhe brendit tejet të rëndësishme.

Duke përdorur ekspertizën e Alba Connect në reputacion dhe në rrjetet e mediave sociale, ju mund të organizoni strategjinë e mediave sociale për të maksimizuar kthimin e investimit tuaj.

Rrjete Sociale dhe Reputacion - Planifikim

Optimizim i Reklamimit


Kur vie puna tek të vendosurit se si të buxhetohet shpenzimi në rrjetet sociale, është esenciale që një platformë (cilado) të bëhet qendra e vëmendjes suaj. Ne mund të ju ndihmojmë që të zgjedhni mënyrën e duhur të reklamimit online dhe të caktojmë shpenzimet tuaja që të arrini shkallën më të lartë të suksesit.

Menaxhim i Brendit dhe Reputacionit


Mbroj dhe përmiso prestigjin e brendit tuaj duke sigurar se klientët potencial janë të prirur që të ju zgjedhin juve para konkurrencës suaj. Na lejoni që të krijojmë metoda tërheqëse që rrisin imazhin e produktit dhe shërbimit tuaj.

Administrim i Komenteve Online


Kur 91% e përdoruesëve thonë se komentet pozitive online i shtyjnë që të fillojnë të përdorin një produkt/shërbim, ju duhet të prisni një mendim pozitiv të rrethoj biznesin tuaj online. Përdorni shërbimet tona për të përfituar benefite të komenteve online.

Shërbime Trajnimi dhe Konsulencë


Për të gjitha bizneset që tashmë kanë eksperiencë me interaksione në rrjete sociale, ne ofrojmë trajnime dhe konsultime që ju ndihmojnë të ngrisni lojën tuaj. Duke ditur se çfarë toni të përdoni me klientët mund të keni një ndikim të madh në vijën fundore të shitjes.

A KENI NDONJË PROJEKT NË MENDJE?

Na kontaktoni sot dhe do të punojmë me ju për të gjetur mundësinë më të mirë drejt suksesit!

NA KONTAKTONI
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Bashkohu me ne!