Bashkohu me ne!

Qendër Kontaktimi Qendër Kontaktimi Shërbimet:

Qendër Kontaktimi

Për një startup kompani, trajtimi i kërkesave të klientëve ndoshta është e mundur por me rritjen e klientelës rriten edhe harxhimet e qendrës së kontaktimit. Duke marrë parasysh se klientët tani kanë më shumë fuqi të shprehjes së opinionit – të mirë apo të keq – mund të shihni të arsyeshme se ju duhet të bëni outsource shërbimet në qendër kontaktimi tek ndonjë kompani që është e dedikuar të ofroj atë shërbim.

Adresimi i kërkesave të klientëve është më shumë se përgjigja në informata elementare. Vendosja e klientit në vend të parë mund të krijoj përshtypje aq të mirë sa që të filloj reklamim të fjalës së gojës nga klientë ekzistues. Rreth 87% e klientëve ju besojnë komenteve të shokëve dhe familjarëve më shumë se sa përpjekjeve të marketingut/shitjes nga kompanitë. Pasi që vetëm se jeni duke ndihmuar klientët, mund të bëni mundoheni pak më shumë që të ulni shpenzimet afatgjata të marketingut.

Sikur çdo proces tjetër, shërbimi ndaj klientit ka shumë elemente. Përderisa një biznes mund të ketë nevojë për shërbime të njoftimeve (thirrje dalëse) të listës së klientëve, një biznes tjetër mund të ketë nevojë për zgjidhje shumë-kanalëshe që presin klient në telefon, website, dhe rrjete sociale. Lista e ndryshme e shërbimeve tona për qendër kontaktimi mund të ju plotësoj nevojat dhe të përkrahë zgjerimin e biznesit.

Qendër Kontaktimi Startup

Shërbime Telefonike Hyrëse/Dalëse


Transferoni ekzekutimin e proceseve të biznesit tuaj tek një kompani si Alba Connect që ka filluar punën në shërbimet e qendrës së kontaktimit. Specialistët tonë do të punojnë në detajizimin e një shërbimi specifikisht të dizajnuar për nevojat tuaja.

SMS Marketing


Nganjëherë është më e kuptimshme të dërgohen informatat përmes SMS mesazheve sesa të transmetohen përmes thirrjeve direkte. Kjo mund të ngris dukshëm efikasitetin e shpërndarjes së informatave.

Kontaktim Shumë-Kanalësh


Pregadisni biznesin tuaj të shërbej klientët – ekzistues dhe potencial – në të gjitha platformat që preferojnë ata. Asgjë nuk tregon më shumë orientim nga klienti sesa zotësia të ofroni përgjigje të shpejtë në mënyra të ndryshme.

Analitikë e Marketingut


Mënyra më e mirë të dini se a ka sukses kampanja e fundit e marketingut është të analizoni thirrjet hyrëse. Nga studimet me thirrës e deri te segmentimi i thirrjeve në bazë të destinacionit, shumëçka mund të mësohet për performancën e kampanjës së marketingut.

A KENI NDONJË PROJEKT NË MENDJE?

Na kontaktoni sot dhe do të punojmë me ju për të gjetur mundësinë më të mirë drejt suksesit!

NA KONTAKTONI
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Bashkohu me ne!