Bashkohu me ne!

Marrëdhënie me Publikun Marrëdhënie me Publikun Shërbimet:

Marrëdhënie me Publikun

Secili biznes në secilën fushë ka nevojë për strategji në marrëdhënie me publikun (PR) për të mbajtur dhe zgjeruar influencën. Qoftë aksione bamirëse ose postime online, marrëdhëniet me publikun janë metoda si një kompani e shprehë veten pranë publikut. Komplimentuar nga zhvillimi i brendit, PR mund të përdoren për mirëmbajtjen e pamjes së kompanisë suaj nga publiku.

Në krahasim me marketingun, që ka për qëllim ngritjen e shitjes, marrëdhëniet me publikun synojnë të përmirësojnë perceptimin publik të kompanisë suaj. Për këtë arsye është kruciale që mirëdashja (goodwill) të ndërtohet dhe të ruhet vazhdimisht.

Media të ndryshme mund të përdoren në shërbim të biznesit: media në pronësi, media të paguara dhe mbulesë e fituar. Hapi i parë është ndërtimi i PR kampanjës që përdorë mediat në pronësi, sikurse blogu, buletini informativ përmes email, dhe postimet në mediat sociale. Hapi tjetër është pagesa e mediave për të shpërndarë fjalë të mirë, sikurse kampanjat e marketingut digjital. Hapi i fundit është mbulesa që biznesi pranon pasi të ketë bërë punë të shkëlqyeshme në ofertën dhe reklamimin e shërbimit, siç është referimi nga mediat, lëvdatat nga klientët dhe pozicionimi i lartë në makinat kërkuese.

Klientët potencial preferojnë të bëjnë biznes me një kompani të cilës i besojnë. Na lejoni neve të ju ndihmojmë që të projektoni një imazh të shkëlqyeshëm të kompanisë suaj.

Marrëdhënie me Publikun - Influencues

Menaxhim i Mediave


Çdo planprogram i marrëdhënieve me publikun duhet të përmbajë relacionet me media. Duke ndërtuar raporte pozitive me publikime dhe gazetarë, biznesi juaj mund të përfitoj mbulesë falas nga të njejtat publikime. Na lejoni neve të bëhemi ura juaj me mediat.

Angazhime të Fjalimeve


Mbajtja e fjalimeve është një nga mënyrat më efektive të promovimit të produktit apo shërbimit tuaj. Sikurse çdo punë tjetër, përpjekje e bollshme duhet të bëhet për shkrimin e fjalimit, organizimin e evenimentit, dhe ekzekutimin e suksesshëm të një fjalimi.

Pjesëmarrje në Komunitet


Pjesë e strategjisë për marrëdhënie me publikun është pjesëmarrja në komunitet lokal. Një kompani mund të përmirësoj dukshëm pozitën në komunitet thjeshtë duke sponzorizuar evenimente, duke dhënë donacione, dhe duke ofruar lirime në produkte apo shërbime.

Zhvillim i Influencuesve


Mediat sociale janë të udhëhequra nga individë që kanë krijuar besim tek ndjekësit e tyre. Në të shumtën e rasteve, influencuesit janë të disponueshëm të promovojnë produktin apo shërbimin tuaj me pagesë. Ne mund të ju ndihmojmë të krijoni raporte me influencues.

A KENI NDONJË PROJEKT NË MENDJE?

Na kontaktoni sot dhe do të punojmë me ju për të gjetur mundësinë më të mirë drejt suksesit!

NA KONTAKTONI
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Bashkohu me ne!