Bashkohu me ne!

Marketingu Digjital Marketing Digjital Shërbimet:

Marketing Digjital

Prej kur Google ngriti reklamimin online në nivel tjetër, marketingu digjital ka parë një ngritje të qëndrueshme në buxhetet e marketingut. Deri në 2023, pritet që marketingu digjital do të marr mbi 60% të buxhetit të marketingu botëror. Në krahasim me marketingun tradicional (offline), marketingu digjital (online) mbulon 4 P-të e marketingut më shumë, gjë që e bënë më të përshtatshëm kur qëllimi është efikasiteti më i lartë.

Në mes të platformave digjitale më të preferuara, Google udhëheqë grupin derisa Facebook është i dyti. Duke pasur këtë në konsideratë, SEO mbetet mënyra më e rëndësishme për të shpërndarë fjalën rreth produktit apo shërbimit tuaj. Është e rëndësishme që të investoni në marketingun PPC, sidomos nëse target janë rezultatet e përdoruesëve lokal.

Asnjë paketë e marketingut nuk do të ishte e plotë pa u siguruar se përpjekjet e marketingut shpaguhen. Mënyra se si ne futemi dhe e masim efikasitetin e kampanjës tuaj është përmes Conversion Rate Optimization (CRO), e cila shkon dorë-më-dorë me optimizim e dyqanit tuaj online.

Marketingu Dixhital - Group

Search Engine Optimization (SEO)


Duke parë se si pothuajse 70% e trafikut online prodhohet nga makinat kërkuese, është e kuptueshme që kompanitë të konsiderojnë optimizmin e webfaqeve të tyre për rritje drejt fjalëve kyçe. Expertiza jonë në SEO do të sjellë rezultatet më të mira për projektin tuaj.

Pay Per Click (PPC)


Kampanjat me reklama pay-per-click kanë një shkallë kthyse mesatarisht 100% në krahasim me reklamat organike. Në përgjithësi, kampanjat PPC japin rezultate më të shpejta se sa metodat tjera dhe Alba Connect mund të ju ndihmoj me marketingun digjital të biznesit tuaj.

Conversion Rate Optimization (CRO)


Çdo kompani që dëshiron të rris shitjen duhet gjithmonë të jetë në dijeni të strategjive të marketingut për tu sigurar se përpjekja e tyre është duke i rritur të ardhurat. Nga analizat e seksioneve të ndryshme e deri tek përmirësimi i punës së shitjes, ka shumëçka që mund të bëhet për të përmisuar shkallën e konvertimit.

Optimizim i Dyqaneve Online


Dyqani online është platforma ku përdoruesit tuaj vendosin nëse duan të shpenzojnë parat e tyre apo jo. Është e rëndësishme që produktet dhe shërbimet tuaja të prezentohen në dritën më të hijshme të mundur. Në këto raste, ne mund të avancojmë efikasitetin e marketingut tuaj digjital në nivele të larta.

A KENI NDONJË PROJEKT NË MENDJE?

Na kontaktoni sot dhe do të punojmë me ju për të gjetur mundësinë më të mirë drejt suksesit!

NA KONTAKTONI
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Bashkohu me ne!