Lidhu me sukses!

Shërbime nga Alba Connect


Kreativitet

Të gjitha përpjekjet e marketingut varen në ndonjë punim artistik për të dërguar mesazh tek klientët potencial. Imazh statik, video animacion apo website, padyshim se duhet të ju paraqesë në hijën më të mirë të mundshme.

Lexo më shumë

Kreativitet është të shohësh diçka që gjithkush e ka parë, dhe të mendosh diçka që askush nuk e ka menduar.

Albert Einstein

Brending

Me një brend të menduar mirë – qoftë një logo apo një mirësjellje shërbimi – ju mund të dalloni përshtypjen që lë biznesi tek klienti juaj.

Foto & Video
Produksion

Magjepseni audiencën dhe vendoseni një lidhje të thellë me ta. Me mesazhin e duhur, mund të bindni vizitorët të paguajnë tek ju dhe të qëndrojnë me ju.

Dizajn & Zhvillim i
Webit

Një website ia vlen të bëhet, kështu që duhet të na keni në konsideratë për projektin tuaj, pavarësisht a është ide e re apo projekt ekzistues.

Konsulencë për
UX & UI

Për aplikacionet dhe faqet e internetit që dëshirojnë të ofrojnë përvojë optimale për përdoruesit e tyre, Alba Connect ofron konsulencë për UX dhe UI.

Si mund të ju shërbejmë?

Na kontaktoni sot dhe do të punojmë me ju për të gjetur mundësinë më të mirë drejt suksesit!


Raport: Bizneset Kosovare Online (2021)

A jeni të interesuar të dini se sa biznese kosovare janë online? Apo cilat platforma i preferojnë? Atëherë lexoni raportin e hulumtimit të tregut për trendet e fundit në 2021, të realizuar nga Alba Connect.

Opsionet e Privatësisë
Kur vizitoni webfaqen e Alba Connect, ne mbledhim disa informata rreth kompjuterit dhe browserit tuaj. Në browserin tuaj keni mundësinë të kufizoni, bllokoni apo fshini cookies që përdor webfaqja jonë. Po ashtu, webfaqja e Alba Connect shfaqë përmbajtje dhe skripta të palëve të treta që mund të përdorin teknologji përcjellëse (tracking). Mund të zgjedhni më poshtë se cilat nga këto shërbime të palëve të treta të lejoni gjatë vizitës suaj në Alba Connect. Për informata të hollësishme rreth metodës së mbledhjes, procesimit dhe përdorimit të informatave tuaja në Alba Connect, ju lutemi lexoni Politikat e Privatësisë.
Youtube
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Youtube
Vimeo
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Vimeo
Google Maps
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Google
Spotify
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Spotify
Sound Cloud
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Sound
Lidhu me sukses!