Lidhu me sukses!

Shërbime nga Alba Connect


Konsulencë për IT

Bota e sotme drejtohet nga teknologjia. Është vështirë të ecësh para dhe të arrishë caqe kur duhet të merresh me mirëmbajtje dhe gjëra tjera rutinore.

Lexo më shumë
Alba Connect - Konsulence per IT

Fokusohuni
në Biznes

Shfrytëzoni
Ekspertizën

Përmirësoni
Kualitetin

Zvogëloni
Kostot!

Zhvillim i
Aplikacioneve

Mund të ofrojmë shërbime me kosto efektive për zhvillimin e aplikacioneve për smartphone dhe web.

Sigurim
për IT Sisteme

Mbani sistemet në metodologjitë më moderne që të siguroni funksionimin optimal të tyre.

Planifikim & Menaxhim për
Cloud

Përzgjedhëni se cilët server të transferoni në cloud dhe të menaxhoni me lehtësi.

Kontrollim i
Cilësisë

Përmirësoni cilësinë e softuerit tuaj ashtu që klientët të qëndrojnë me ju.

Si mund të ju shërbejmë?

Na kontaktoni sot dhe do të punojmë me ju për të gjetur mundësinë më të mirë drejt suksesit!Raport: Bizneset Kosovare Online (2021)

A jeni të interesuar të dini se sa biznese kosovare janë online? Apo cilat platforma i preferojnë? Atëherë lexoni raportin e hulumtimit të tregut për trendet e fundit në 2021, të realizuar nga Alba Connect.

Opsionet e Privatësisë
Kur vizitoni webfaqen e Alba Connect, ne mbledhim disa informata rreth kompjuterit dhe browserit tuaj. Në browserin tuaj keni mundësinë të kufizoni, bllokoni apo fshini cookies që përdor webfaqja jonë. Po ashtu, webfaqja e Alba Connect shfaqë përmbajtje dhe skripta të palëve të treta që mund të përdorin teknologji përcjellëse (tracking). Mund të zgjedhni më poshtë se cilat nga këto shërbime të palëve të treta të lejoni gjatë vizitës suaj në Alba Connect. Për informata të hollësishme rreth metodës së mbledhjes, procesimit dhe përdorimit të informatave tuaja në Alba Connect, ju lutemi lexoni Politikat e Privatësisë.
Youtube
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Youtube
Vimeo
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Vimeo
Google Maps
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Google
Spotify
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Spotify
Sound Cloud
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Sound
Lidhu me sukses!