Bashkohu me ne!

Shërbime nga Alba Connect


Business Process Outsourcing (BPO)

Organizata juaj mund të përfitojë shumë nga kalimi i detyrave të zyrës tek një palë e tretë. Kjo ju jep hapësirë dhe kohë të përqendroheni në funksionet kryesore të biznesit tuaj.

Lexo më shumë

Qendër
Kontaktimi

Alba Connect ka shumë vite përvojë në ofrimin e shërbimeve “omni-channel” për klientelën tonë ndërkombëtare.

Digjitalizim
i Dokumenteve

Shërbimi i skanimit dhe konvertimit të dokumenteve ju shndërron arkivën në formë digjitale. Filloni të merreni me arkivën tuaj me një klikim butoni.

Libërmbajtje

Qëndroni të organizuar me shërbimet tona të libërmbajtjes. Ne garantojmë 100% saktësi ashtu që ju të keni dijeni mbi financat tuaja.

Shërbime
Faturimi

Faturimi i klientëve është procedurë që merr shumë kohë për çdo biznes. Përmirësoni përqindjen e pagesave të kryera dhe konsistencën në faturim.

Si mund të ju shërbejmë?

Na kontaktoni sot dhe do të punojmë me ju për të gjetur mundësinë më të mirë drejt suksesit!

  Privacy Settings
  We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
  Youtube
  Consent to display content from Youtube
  Vimeo
  Consent to display content from Vimeo
  Google Maps
  Consent to display content from Google
  Spotify
  Consent to display content from Spotify
  Sound Cloud
  Consent to display content from Sound
  Bashkohu me ne!