Lidhu me sukses!

Shërbime Marketingu

Alba Connect ofron shërbime për marketing nga një gamë e gjërë. Përvoja jonë shumë-vjeçare në tregun ndërkombëtarë na mundëson të sjellim rezultate për klientët tonë. Prioritetet më të larta me klientët tonë kemi raportimin e saktë dhe bashkëpunimin afatgjatë.

Marketing Digjital

Pritet që marketingu digjital do të marr mbi 60% të buxhetit të marketingut botëror.

Kreativitet

Të gjitha përpjekjet e marketingut varen në ndonjë punim artistik për të dërguar mesazh tek klientët potencial.

Konsulencë për IT

Është vështirë të ecësh para dhe të arrishë caqe kur duhet të merresh me mirëmbajtje dhe gjëra tjera rutinore.

Business Process Outsourcing (BPO)

Organizata juaj mund të përfitojë shumë nga kalimi i detyrave të zyrës tek një palë e tretë.

Raport: Bizneset Kosovare Online (2021)

A jeni të interesuar të dini se sa biznese kosovare janë online? Apo cilat platforma i preferojnë? Atëherë lexoni raportin e hulumtimit të tregut për trendet e fundit në 2021, të realizuar nga Alba Connect.

Opsionet e Privatësisë
Kur vizitoni webfaqen e Alba Connect, ne mbledhim disa informata rreth kompjuterit dhe browserit tuaj. Në browserin tuaj keni mundësinë të kufizoni, bllokoni apo fshini cookies që përdor webfaqja jonë. Po ashtu, webfaqja e Alba Connect shfaqë përmbajtje dhe skripta të palëve të treta që mund të përdorin teknologji përcjellëse (tracking). Mund të zgjedhni më poshtë se cilat nga këto shërbime të palëve të treta të lejoni gjatë vizitës suaj në Alba Connect. Për informata të hollësishme rreth metodës së mbledhjes, procesimit dhe përdorimit të informatave tuaja në Alba Connect, ju lutemi lexoni Politikat e Privatësisë.
Youtube
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Youtube
Vimeo
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Vimeo
Google Maps
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Google
Spotify
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Spotify
Sound Cloud
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Sound
Lidhu me sukses!