Lidhu me sukses!

Në fillim ishte

ideja

Dhe u krijua Alba Connect
qendër kontaktuese vendore
me klientelë të huaj

Marketingu
u bë thirrja jonë

Dhe u përgjigjëm me shpejtësi
që të bashkëpunojmë me të gjithë
për sukses të përbashkët

Rrugëtimi Ynë

Kur nisëm punën në vitin 2018 si qendër kontaktimi, tregu veçse ishte në rritje e sipër. Filluam punën me një kapacitet të vogël dhe brenda vitit dyfishuam stafin.

Pas kërkesave të shumëta për shërbime marketingu, në vitin 2019 zgjëruam portfolion e shërbimeve.

Sot kemi përvojë marketingu shumë-vjeçare me kompani jashtë Kosovës.

Stafi i Alba Connect

Ilir Pruthi

Founder & CEO

Mimoza Rexhepi

Managing Director

Liridona Lipovica

Accountant

Ermedina Osmanaj

Call Center Team Leader

Dafina Asllani

Call Center Agent

Lorik Krasniqi

Graphic Designer

Raport: Bizneset Kosovare Online (2021)

A jeni të interesuar të dini se sa biznese kosovare janë online? Apo cilat platforma i preferojnë? Atëherë lexoni raportin e hulumtimit të tregut për trendet e fundit në 2021, të realizuar nga Alba Connect.

Opsionet e Privatësisë
Kur vizitoni webfaqen e Alba Connect, ne mbledhim disa informata rreth kompjuterit dhe browserit tuaj. Në browserin tuaj keni mundësinë të kufizoni, bllokoni apo fshini cookies që përdor webfaqja jonë. Po ashtu, webfaqja e Alba Connect shfaqë përmbajtje dhe skripta të palëve të treta që mund të përdorin teknologji përcjellëse (tracking). Mund të zgjedhni më poshtë se cilat nga këto shërbime të palëve të treta të lejoni gjatë vizitës suaj në Alba Connect. Për informata të hollësishme rreth metodës së mbledhjes, procesimit dhe përdorimit të informatave tuaja në Alba Connect, ju lutemi lexoni Politikat e Privatësisë.
Youtube
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Youtube
Vimeo
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Vimeo
Google Maps
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Google
Spotify
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Spotify
Sound Cloud
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Sound
Lidhu me sukses!