Lidhu me sukses!
VEVI Domains - Web (Tablet)
VEVI Domains - Web (Phone)

Zhvillim i Webfaqes

VEVI.domains

VEVI Domains është kompani nga Nju Jorku, SHBA, që bënë shitblerjen e domain emrave. Mes qindra domain emrave që kanë në posedim, VEVI Domains mbanë domainat si shpallje.com, gazetaditore.com, eurokos.com, etj.

Kërkesa e kompanisë VEVI ka qenë që përveç faqes së tyre, të krijohet edhe prezentim 1-faqësh i secilit prej qindra domain emrave që kanë në shitje. Alba Connect ka dizajnuar dhe zhvilluar tërë projektin i cili është funksional dhe mirëmbahet rregullisht.

Raport: Bizneset Kosovare Online (2021)

A jeni të interesuar të dini se sa biznese kosovare janë online? Apo cilat platforma i preferojnë? Atëherë lexoni raportin e hulumtimit të tregut për trendet e fundit në 2021, të realizuar nga Alba Connect.

Opsionet e Privatësisë
Kur vizitoni webfaqen e Alba Connect, ne mbledhim disa informata rreth kompjuterit dhe browserit tuaj. Në browserin tuaj keni mundësinë të kufizoni, bllokoni apo fshini cookies që përdor webfaqja jonë. Po ashtu, webfaqja e Alba Connect shfaqë përmbajtje dhe skripta të palëve të treta që mund të përdorin teknologji përcjellëse (tracking). Mund të zgjedhni më poshtë se cilat nga këto shërbime të palëve të treta të lejoni gjatë vizitës suaj në Alba Connect. Për informata të hollësishme rreth metodës së mbledhjes, procesimit dhe përdorimit të informatave tuaja në Alba Connect, ju lutemi lexoni Politikat e Privatësisë.
Youtube
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Youtube
Vimeo
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Vimeo
Google Maps
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Google
Spotify
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Spotify
Sound Cloud
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Sound
Lidhu me sukses!