Lidhu me sukses!

Konsulencë Gjithpërfshirëse

Marketingoholic Podcast

Marketingoholic është podcast shqip për marketing digjital. Është projekt nga Alba Connect dhe kemi kryer punët prej A deri në Zh, duke shfrytëzuar ekspertizën tonë në shërbime të kreativitetit dhe marketingut digjital. Podcasti ka përfunduar sezonën 1.

Punët që kemi bërë për Marketingoholic janë:

  • Brending – ideimi dhe dizajnimi i logos, ku janë kombinuar simbolet e gotës dhe mikrofonit (vizitoni brandbook)
  • Website – dizajnimi dhe zhvillimi i website përmes WordPress, duke përfshirë newsletter dhe SEO efikas
  • Audio/Video – planifikimi, realizimi dhe editimi i episodave të podcastit me zë dhe video, si dhe verzioneve të shkurta (shorts)
  • Publikim – publkimi i episodave në YouTube, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, si dhe në rrjete sociale
  • Marketing – planifikimi i kampanjave për marketing përmes rrjeteve sociale dhe email.
Raport: Bizneset Kosovare Online (2021)

A jeni të interesuar të dini se sa biznese kosovare janë online? Apo cilat platforma i preferojnë? Atëherë lexoni raportin e hulumtimit të tregut për trendet e fundit në 2021, të realizuar nga Alba Connect.

Opsionet e Privatësisë
Kur vizitoni webfaqen e Alba Connect, ne mbledhim disa informata rreth kompjuterit dhe browserit tuaj. Në browserin tuaj keni mundësinë të kufizoni, bllokoni apo fshini cookies që përdor webfaqja jonë. Po ashtu, webfaqja e Alba Connect shfaqë përmbajtje dhe skripta të palëve të treta që mund të përdorin teknologji përcjellëse (tracking). Mund të zgjedhni më poshtë se cilat nga këto shërbime të palëve të treta të lejoni gjatë vizitës suaj në Alba Connect. Për informata të hollësishme rreth metodës së mbledhjes, procesimit dhe përdorimit të informatave tuaja në Alba Connect, ju lutemi lexoni Politikat e Privatësisë.
Youtube
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Youtube
Vimeo
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Vimeo
Google Maps
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Google
Spotify
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Spotify
Sound Cloud
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Sound
Lidhu me sukses!