Lidhu me sukses!
HUUMë - Home Page Screenshot
HUUMë - Home Page Screenshot

Zhvillim i Webfaqes

HUUMë Online Shop

Kompani nga Kosova, HUUMë na është drejtuar me kërkesë për online shop (e-commerce), ku klientët mund të vizitojnë për informata rreth produkteve si dhe kryerje të porosisë. Përveç kësaj, webfaqja është dashur të jetë në gjuhët Shqipe dhe Angleze për të qenë e përdorshme edhe për vizitor nga jashtë Kosovës.

Në projektin për HUUMë, ne kontribuam me:

  • Web development përmes WordPress dhe Elementor
  • E-commerce përmes WooCommerce
  • Email newsletters përmes MailPoet
  • Prezentim shumë-gjuhësh përmes WPML
Raport: Bizneset Kosovare Online (2021)

A jeni të interesuar të dini se sa biznese kosovare janë online? Apo cilat platforma i preferojnë? Atëherë lexoni raportin e hulumtimit të tregut për trendet e fundit në 2021, të realizuar nga Alba Connect.

Opsionet e Privatësisë
Kur vizitoni webfaqen e Alba Connect, ne mbledhim disa informata rreth kompjuterit dhe browserit tuaj. Në browserin tuaj keni mundësinë të kufizoni, bllokoni apo fshini cookies që përdor webfaqja jonë. Po ashtu, webfaqja e Alba Connect shfaqë përmbajtje dhe skripta të palëve të treta që mund të përdorin teknologji përcjellëse (tracking). Mund të zgjedhni më poshtë se cilat nga këto shërbime të palëve të treta të lejoni gjatë vizitës suaj në Alba Connect. Për informata të hollësishme rreth metodës së mbledhjes, procesimit dhe përdorimit të informatave tuaja në Alba Connect, ju lutemi lexoni Politikat e Privatësisë.
Youtube
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Youtube
Vimeo
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Vimeo
Google Maps
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Google
Spotify
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Spotify
Sound Cloud
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Sound
Lidhu me sukses!