Bashkohu me ne!

Çdo minut është i rëndësishëm!

Kështu filloi
rrugëtimi ynë

Në vitet e fundit në Kosovë ishte duke u kërkuar shumë shërbimit për qendra të thirrjeve (call center) dhe aty filluam ne si kompani të vëzhgojmë tregun dhe të hapim Alba Connect. E kemi vërejtur se mungon një cilësi standarde ku klienti ndahet i kënaqur sa edhe vetë kompania që ofron shërbimin.

Prej fillimit tonë në vitin 2018 e deri më sot kemi zgjeruar portfolion e shërbimeve tona në marketing digjital, marketing për rrjete sociale, marrëdhënie publike dhe web/kreativitet. Sot Alba Connect me vete sjell përvojë shumë-vjeçare me kompani jashtë tregut vendor dhe dëshirojmë që përvojën tonë ta ofrojmë në shtetin e Kosovës.

Year Established
Products
Team Size
Clients

Si Punojmë Ne

Proces i Thjeshtë

Data collection

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Guaranteed ROI

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Always Online

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Projekto

Zhvillimi dhe mbledhja e ideve dhe përpilimi i planit punues.

Zhvillo

Implementimi i planit punues nga letra në vepër konkrete.

Mirëmbajë

Përcjellja e planit mirëmbajtës për kohën e caktuar.

Vendi i Punës

Ky është vendi ku arrihet dhe tejkalohet suksesi ynë.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Bashkohu me ne!