Lidhu me sukses!

Hulumtim i Tregut: Prezenca Online e Bizneseve Kosovare (2021)

Hulumtime

Pas suksesit të sondazhit të vitit 2020 për të parë se çfarë është prezenca online e bizneseve kosovare, kemi përsëritur edhe njëherë sondazhin e prezencës online të bizneseve kosovare.

Ndryshimet në këtë sondazh kanë qenë të shumëfishta. Përveç se kemi dyfishuar numrin e bizneseve të anketuara, po ashtu kemi shtjelluar disa nga pyetjet e sondazhit. Në anë realizuese të sondazhit, kemi ndërlidhur bashkëpunim në mes të departmenteve të Marketingut dhe Qendrës Kontaktuese, ashtu që të shpejtojmë e optimizojmë punën.

Hulumtimi i Tregut rreth Prezencës Online të Bizneseve Kosovare (2021) është një aktivitet që kemi ndërmarrë në Alba Connect ku kemi intervistuar qindra biznese dhe i kemi pyetur si qëndrojnë nga prezenca online. Po ashtu, kemi dashur të dijmë rreth aktiviteteve të tyre në rrjete sociale, si Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, etj.

Jeni të ftuar të shkarkoni FALAS raportin në vijim, i cili ofron:

  • 507 biznese të intervistuara

  • 7 distrikte të Kosovës

  • 5 sektore private

  • 6 statistika dhe trende

  • 58 faktoide interesante

Shkarko PDFShkarkoni raportin FALAS!

Plotësoni formularin që të shkarkoni raportin në PDF.
Ndiqeni intervistën në Marketingoholic podcast ku Ermedina Osmanaj dhe Ilir Pruthi flasin për realizimin e sondazhit dhe faktoide interesante nga raporti i hulumtimit.

Opsionet e Privatësisë
Kur vizitoni webfaqen e Alba Connect, ne mbledhim disa informata rreth kompjuterit dhe browserit tuaj. Në browserin tuaj keni mundësinë të kufizoni, bllokoni apo fshini cookies që përdor webfaqja jonë. Po ashtu, webfaqja e Alba Connect shfaqë përmbajtje dhe skripta të palëve të treta që mund të përdorin teknologji përcjellëse (tracking). Mund të zgjedhni më poshtë se cilat nga këto shërbime të palëve të treta të lejoni gjatë vizitës suaj në Alba Connect. Për informata të hollësishme rreth metodës së mbledhjes, procesimit dhe përdorimit të informatave tuaja në Alba Connect, ju lutemi lexoni Politikat e Privatësisë.
Youtube
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Youtube
Vimeo
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Vimeo
Google Maps
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Google
Spotify
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Spotify
Sound Cloud
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Sound
Lidhu me sukses!