Lidhu me sukses!

ALL 4 WOMEN: Aksion Humanitar për Gratë dhe Vajzat

Njoftime
Çka
Kur
Ku
Formulari

Aksioni humanitar ALL 4 WOMEN (A4W) ka përfunduar pasi që kemi arritur të grumbullojmë dhe shpërndajmë të gjitha donacionet që kemi pranuar. Na bëni LIKE & FOLLOW në rrjete sociale për t’u njoftuar për aksionet e ardhshme.

Ju falenderojmë për ndihmën dhe kontributin tuaj.

Dimri po afron me shpejtësi dhe duket se do të jetë një acar i madh që do të ndikoj në të gjithë ne. Më së shumti do të preken shtresat e shoqërisë, përkatësisht gjinia femërore, që do të ketë mungesë të veshëmbathjes. Me këtë në mendje, ALL 4 WOMEN (A4W) është aksion humanitar i organizuar nga Alba Connect, i cili ka për qëllim grumbullimin dhe distribuimin e veshëmbathjeve për gratë dhe vajzat në nevojë. Kur mendoni për garderobën tuaj dhe ju kujtohet ndonjë teshë që e keni përdorur shumë pak ose aspak, ju lusim të mendoni për gratë dhe vajzat që kan nevojë për veshëmbathje por nuk i kan kushtet.

Çka?

Jemi duke mbledhur veshëmbathje për gra dhe vajza. Artikujt duhet të jenë shumë pak të përdorur apo të reja. Ju lusim të lani teshat që sjellni për donacion.

Kur?

Duke filluar nga 1 Dhjetor 2021 e deri më 31 Dhjetor 2021, jeni të mirëseardhur të sjellni rrobat tuaja për gratë dhe vajzat në nevojë.

Ku?

Donacionet tuaja mund t’i sjellni në zyrat e Alba Connect tek Blvd. Bill Klinton. Mund të na kontaktoni në telefon/Viber/WhatsApp ne numrin +383 49 97 27 00 për më shumë informata.

Formulari

Ju lutemi plotësoni formularin në vijim nëse jeni grua/vajzë në nevojë apo e njihni dikë të tillë. Pasi të dërgoni informatat, do të ju kontaktojmë që të caktojmë vendin dhe kohën ku mund të pranoni veshëmbathjet e nevojshme.

Aksioni ALL 4 WOMEN (A4W) ka përfunduar.

Podcast Shqip për Marketing

Marketingoholic është podcast shqip për të gjithë ata që janë të interesuar në marketing digjital. Temat që trajtohen në podcast kanë për qëllim shpërndarjen e dijenisë përmes përvojave të mysafirëve.

Raport: Bizneset Kosovare Online (2021)

A jeni të interesuar të dini se sa biznese kosovare janë online? Apo cilat platforma i preferojnë? Atëherë lexoni raportin e hulumtimit të tregut për trendet e fundit në 2021, të realizuar nga Alba Connect.

Opsionet e Privatësisë
Kur vizitoni webfaqen e Alba Connect, ne mbledhim disa informata rreth kompjuterit dhe browserit tuaj. Në browserin tuaj keni mundësinë të kufizoni, bllokoni apo fshini cookies që përdor webfaqja jonë. Po ashtu, webfaqja e Alba Connect shfaqë përmbajtje dhe skripta të palëve të treta që mund të përdorin teknologji përcjellëse (tracking). Mund të zgjedhni më poshtë se cilat nga këto shërbime të palëve të treta të lejoni gjatë vizitës suaj në Alba Connect. Për informata të hollësishme rreth metodës së mbledhjes, procesimit dhe përdorimit të informatave tuaja në Alba Connect, ju lutemi lexoni Politikat e Privatësisë.
Youtube
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Youtube
Vimeo
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Vimeo
Google Maps
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Google
Spotify
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Spotify
Sound Cloud
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Sound
Lidhu me sukses!