Lidhu me sukses!

Dizajn Grafik

Trajnime

Trajnim: Dizajn Grafik

Mësohu të punosh me Adobe Illustrator në vektore, tipografi, brending, dhe më shumë në këtë trajnim për dizajn grafik.

Përshkrimi
Regjistrohu!

Përshkrimi dhe Përmbajtja

Fusha e dizajnit grafik ka të bëjë me përdorimin e komunikimit vizual për të përcjellë mesazhe specifike tek një audiencë e caktuar. Në një ndër rastet më të popullarizuara, dizajni grafik është kryesisht përgjegjës për krijimin e brendeve që njihen nga të gjithë.

Të komunikosh idetë përmes dizajnit grafik, duhet të jesh i pregaditur në teknikat dhe teknologjitë e ndryshme. Me këtë në mendje, Alba Connect ka hapur kurs trajnimi në Dizajn Grafik.

Përmbajtja

Me përfundimin e kursit trajnues, ju do të mësoni të punoni me Adobe Illustrator dhe do të përfitoni njohuri hyrëse në Adobe Photoshop. Si projekt final do të krijoni një brandbook (libërth brendi) të cilin do të mund ta përdorni në portfolio personale.

Disa nga temat e mbuluara janë:

 • Hyrje në dizajn grafik
 • Elementet e dizajnit (lines, shapes, etj.)
 • Përdorimi i ngjyrave (solid, gradient, etj.)
 • Konvertimi i fotografive në vektor
 • Tipografia
 • Hierarkia në mes ikonës dhe tipografisë
 • Logo dhe brendi
 • Krijimi i logos origjinale në Adobe Illustrator
 • Krijimi i brandbook-ut të logos në Adobe Photoshop

Me përfundim të kursit trajnues, studentëve më të mirë ju ofrohet praktikë me mundësi punësimi në Alba Connect.

Kohëzgjatja dhe Orari

Datat: 09/08/2021 – 03/09/2021

Kursi trajnues zgjatë 40 orë gjithsej dhe ndahet në seanca 3-orëshe nga 3 herë në javë.

Grupet janë me numër të vogël dhe të limituar.

Çmimi dhe Pagesa

Kursi trajnues ofrohet me çmim hyrës. Në çmim përfshihet TVSH.

 • 1 Person = 180 EUR
 • 2 Persona = 360 EUR 300 EUR

Pagesa bëhet përmes transferit bankar.

Regjistrimi

Plotësoni formularin e mëposhtëm që të regjistroni kursin trajnues për dizajn grafik në Alba Connect.Për çdo pyetje, na kontaktoni përmes email ose në rrjetet sociale Facebook, Instagram apo LinkedIn.

Podcast Shqip për Marketing

Marketingoholic është podcast shqip për të gjithë ata që janë të interesuar në marketing digjital. Temat që trajtohen në podcast kanë për qëllim shpërndarjen e dijenisë përmes përvojave të mysafirëve.

Raport: Bizneset Kosovare Online (2021)

A jeni të interesuar të dini se sa biznese kosovare janë online? Apo cilat platforma i preferojnë? Atëherë lexoni raportin e hulumtimit të tregut për trendet e fundit në 2021, të realizuar nga Alba Connect.

Opsionet e Privatësisë
Kur vizitoni webfaqen e Alba Connect, ne mbledhim disa informata rreth kompjuterit dhe browserit tuaj. Në browserin tuaj keni mundësinë të kufizoni, bllokoni apo fshini cookies që përdor webfaqja jonë. Po ashtu, webfaqja e Alba Connect shfaqë përmbajtje dhe skripta të palëve të treta që mund të përdorin teknologji përcjellëse (tracking). Mund të zgjedhni më poshtë se cilat nga këto shërbime të palëve të treta të lejoni gjatë vizitës suaj në Alba Connect. Për informata të hollësishme rreth metodës së mbledhjes, procesimit dhe përdorimit të informatave tuaja në Alba Connect, ju lutemi lexoni Politikat e Privatësisë.
Youtube
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Youtube
Vimeo
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Vimeo
Google Maps
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Google
Spotify
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Spotify
Sound Cloud
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Sound
Lidhu me sukses!