Lidhu me sukses!

Prezenca Online e Bizneseve Kosovare (2020)

Hulumtime

Lexoni raportin e vitit 2021

Gjatë vitit 2020 përjetuam një periudhë të vështirë si shoqëri. Përveç frikës dhe pasigurisë që shkaktoi pandemia COVID-19, shumë prej bizneseve pauzuan aktivitetet e tyre dhe zvogëluan shpenzimet. Shumë nga klientët tanë ankoheshin për rëniet në të hyra dhe kjo na shtyri të bëjmë një studim të vogël në njërën nga fushat që ne e ushtrojmë: marketing digjital.

Hulumtimi i Tregut rreth Prezencës Online të Bizneseve Kosovare (2020) është një aktivitet që kemi ndërmarrë në Alba Connect ku kemi intervistuar qindra biznese rreth prezencës dhe aktiviteteve të tyre në rrjete sociale, si Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, etj.

Jeni të ftuar të shkarkoni FALAS raportin në vijim, i cili ofron:

  • 250 biznese të intervistuara

  • 7 qytete të Kosovës

  • 5 sektore private

  • 4 statistika dhe trende

Shkarko PDFShkarkoni raportin FALAS!

Plotësoni formularin që të shkarkoni raportin në PDF.
Podcast Shqip për Marketing

Marketingoholic është podcast shqip për të gjithë ata që janë të interesuar në marketing digjital. Temat që trajtohen në podcast kanë për qëllim shpërndarjen e dijenisë përmes përvojave të mysafirëve.

Opsionet e Privatësisë
Kur vizitoni webfaqen e Alba Connect, ne mbledhim disa informata rreth kompjuterit dhe browserit tuaj. Në browserin tuaj keni mundësinë të kufizoni, bllokoni apo fshini cookies që përdor webfaqja jonë. Po ashtu, webfaqja e Alba Connect shfaqë përmbajtje dhe skripta të palëve të treta që mund të përdorin teknologji përcjellëse (tracking). Mund të zgjedhni më poshtë se cilat nga këto shërbime të palëve të treta të lejoni gjatë vizitës suaj në Alba Connect. Për informata të hollësishme rreth metodës së mbledhjes, procesimit dhe përdorimit të informatave tuaja në Alba Connect, ju lutemi lexoni Politikat e Privatësisë.
Youtube
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Youtube
Vimeo
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Vimeo
Google Maps
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Google
Spotify
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Spotify
Sound Cloud
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Sound
Lidhu me sukses!