Lidhu me sukses!

Agjent/e të Thirrjeve në Call Center

Konkurse

Konkurs: Agjent/e të Thirrjeve

Kërkohen 2 Agjent/e të Thirrjeve për punë në Departmentin e Call Center në Alba Connect. Konkursi i hapur deri më 30 Shtator 2021.

Përshkrimi i pozitës:

Puna ka të bëjë me prezentimin, shitjen dhe përkrahjen e produkteve/shërbimeve për klientë jashtë Kosovës.

Alba Connect SH.P.K:

 • Kompani serioze me bazë stabile në treg
 • Kontrata e rregullt në përputhje me ligj
 • Paga me korrektësi të plotë
 • Pagesa e rregullt e kontributeve dhe pensionit
 • Mundësi në ngritje profesionale
 • Ambient kreativ i punës
 • Staf serioz dhe i respektueshëm

Kushtet:

 • Mosha 24-30 vjeçare
 • Aftësi komunikimi verbal dhe drejtëshkrimor në gjuhën shqipe (gjuhët tjera plus i madh)
 • Gatishmëri të punoni gjatë vikendit dhe festave
 • Korrektësi dhe mirësjellje në punë dhe kolektiv
 • Përvojë paraprake në call center

Detajet e pozitës:

 • Orari: 5 ditë pune (18:00-22:00)
 • Lokacioni: Puna zhvillohet në zyrë
 • Pauza: 30 minuta
 • Gjuha: Shqip
 • Puna provuese: 2 javë
 • Paga startuese: 170 EUR (neto)

Aplikimi:

Së pari aplikoni për këtë pozitë me informatat tuaja përmes formularit në vijim. Pas përzgjedhjes së kandidatëve, do t’ju lajmërojmë përmes emailit dhe telefonit për datën/kohën e intervistës.

Plotësoni formularin e mëposhtëm që të aplikoni për këtë pozitë.Për çdo pyetje, na kontaktoni përmes email apo në rrjetet sociale Facebook, Instagram apo LinkedIn.

Opsionet e Privatësisë
Kur vizitoni webfaqen e Alba Connect, ne mbledhim disa informata rreth kompjuterit dhe browserit tuaj. Në browserin tuaj keni mundësinë të kufizoni, bllokoni apo fshini cookies që përdor webfaqja jonë. Po ashtu, webfaqja e Alba Connect shfaqë përmbajtje dhe skripta të palëve të treta që mund të përdorin teknologji përcjellëse (tracking). Mund të zgjedhni më poshtë se cilat nga këto shërbime të palëve të treta të lejoni gjatë vizitës suaj në Alba Connect. Për informata të hollësishme rreth metodës së mbledhjes, procesimit dhe përdorimit të informatave tuaja në Alba Connect, ju lutemi lexoni Politikat e Privatësisë.
Youtube
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Youtube
Vimeo
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Vimeo
Google Maps
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Google
Spotify
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Spotify
Sound Cloud
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Sound
Lidhu me sukses!