Bashkohu me ne!

Menaxher/e të Zhvillimit të Biznesit (Business Development Manager)

Konkurse

Informatat për Business Development Manager

Kërkohen 2 menaxher/e (Business Development Manager) të zhvillimit të biznesit për punë në Departmentin e Shitjes.

Përshkrimi i pozitës:

Puna ka të bëjë studimin e tregut, planifikimin dhe realizimin e projekteve rreth shitjes. Konkursi është i hapur deri më 17 Korrik 2020.

Alba Connect SH.P.K:

 • Kompani serioze me bazë stabile në treg
 • Kontratë të rregullt në përputhje me ligj
 • Paga me korrektësi të plotë
 • Pagesa e rregullt e kontributeve dhe pensionit
 • Mundësi në ngritje profesionale
 • Ambient i shkëlqyeshëm i punës
 • Staf serioz dhe i respektueshëm
 • Paga sipas marrëveshjes

Përgjegjësitë:

Kushtet:

 • Diplomë universitare
 • Së paku 2 vite përvoje pune në shitje
 • Njohuri të thellë në fushën e prokurimit të projekteve dhe ligjeve përkatëse
 • Shkathtësi të mira komunikuese dhe planifikuese
 • Njohuri të gjuhës angleze (në të shkruar dhe të folur)
 • Shkathtësi në përdorimin e programeve MS Office
 • Kreativitet dhe origjinalitet në punë
 • Vullnet, gatishmëri, ambicie, vet-iniciativë
 • Korrektësi dhe mirësjellje në punë

Aplikacioni:

Së pari aplikoni për këtë pozitë me informatat tuaja. Pas përzgjedhjes së kandidatëve, do t’ju lajmërojmë përmes emailit dhe telefonit për datën/kohën e intervistës. Ju lutemi kontrolloni emailin dhe përgjigjuni në thirrjen tonë.

Plotësoni formularin e mëposhtëm që të aplikoni për këtë pozitë.

Bashkangjit CV:

Për çdo pyetje, na kontaktoni në Facebook, Instagram apo LinkedIn.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Bashkohu me ne!