Bashkohu me ne!

Praktikant/e për Rrjete Sociale

Konkurse

Informatat

Kërkohen 2 praktikant/e për Social Media Marketing në Departmentin e Marketingut.

Përshkrimi i pozitës:

Të bëjë ideimin, pregaditjen dhe përcjelljen e kampanjave të marketingut në rrjetet sociale. Puna është 3 orë në ditë, 3 ditë të javës. Praktika zgjatë 1 muaj dhe në fund lëshohet çertifikata e pjesëmarrjes. Pas përfundimit të praktikës mund të ofrohet mundësia për punësim me pagë. Konkursi është i hapur deri më 15 Korrik 2020.

Alba Connect SH.P.K:

 • Kompani serioze me bazë stabile në treg
 • Kontratë të rregullt në përputhje me ligj
 • Mundësi në ngritje profesionale
 • Ambient i shkëlqyeshëm i punës
 • Staf serioz dhe i respektueshëm
 • Orari: 3 ditë pune në javë (3 orë në ditë)

Përgjegjësitë:

 • Projekti i kampanjave për rrjete soimciale nga faza e ideimit deri te realizimi dhe përcjellja e performancës
 • Studimi i trendeve të fundit në rrjetet sociale

Kushtet:

 • Kreativitet dhe origjinalitet në punë
 • Vullnet, gatishmëri, ambicje, vet-iniciativë
 • Shkathtësi të mira komunikuese
 • Përvojë në përdorimin e shërbimeve si Facebook, Instagram, Snapchat, etj.
 • Interesim të mësoj dhe të përshtatet në ekipin e kompanisë
 • Korrektësi dhe mirësjellje në punë
 • Mosha 18-25 vjeç

Aplikacioni:

Së pari aplikoni për këtë pozitë me informatat tuaja. Pas përzgjedhjes së kandidatëve, do t’ju lajmërojmë përmes emailit dhe telefonit për datën/kohën e intervistës. Ju lutemi kontrolloni emailin dhe përgjigjuni në thirrjen tonë.

Plotësoni formularin e mëposhtëm që të aplikoni për këtë pozitë.

Bashkangjit CV:
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Bashkohu me ne!