Lidhu me sukses!

Si të jeni agjent efektiv?

Call Center

Të jesh agjent efektiv do të thotë të bësh gjërat e duhura ndërsa të jesh produktiv do të thotë të bësh gjërat si duhet. Vigjilenca është çelësi për të arritur më shumë nga parimet e të qenit një agjent i mrekullueshëm.

Disa nga pikat kryesore të suksesit në punën që bëni janë:

Inciativa

Nuk duhet të prisni urdhëra nga të tjerët kur përfundoni punët e caktuara. Gjithmonë duhet të merrni iniciativën të gjeni detyra të reja që ndihmojnë punën tuaj apo të kolegëve.

Këmbëngulësia

Duhet të keni besim tek vetja në punët që ndërmerrni. Duhet të keni kujdes që këmbëngulësia të mos kaloj në arrogancë të tepruar.

Pasioni

Duhet pëlqyer punën që bëni sepse nëse puna nuk ju sjellë kënaqësi atëherë pas një kohe pakënaqësia do të ndikoj në performancën tuaj.

Menaxhimi i kohës

Agjentët e mirë menaxhojnë kohën e tyre në mënyra efektive, që do të thotë se koha e humbur minimizohet dukshëm.

Trajnueshmëria

Përvoja nuk është aq e rëndësishme sa është trajnueshmëria. Nëse sjellni shprehi nga punët e kaluara dhe nuk keni mundësi të adaptoheni në punën e re, kjo mund të sjellë konsekuenca në punën tuaj.

Mbi-arritës

Agjentët e mirë nuk dijnë se kur duhët ndaluar dhe në mënyrë tipike shtyejnë për më shumë (më shumë njerëz, më shumë klientë, më shumë punë, më shumë para!) Që të dalloheni në punë si agjent efektiv, duhet të jeni mbi-arritës në punën tuaj.

Shpresojmë se këto këshilla të ju ndihmojnë në punën tuaj. Na shkruani në komente për të diskutuar këtë postim.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Raport: Bizneset Kosovare Online (2021)

A jeni të interesuar të dini se sa biznese kosovare janë online? Apo cilat platforma i preferojnë? Atëherë lexoni raportin e hulumtimit të tregut për trendet e fundit në 2021, të realizuar nga Alba Connect.

Opsionet e Privatësisë
Kur vizitoni webfaqen e Alba Connect, ne mbledhim disa informata rreth kompjuterit dhe browserit tuaj. Në browserin tuaj keni mundësinë të kufizoni, bllokoni apo fshini cookies që përdor webfaqja jonë. Po ashtu, webfaqja e Alba Connect shfaqë përmbajtje dhe skripta të palëve të treta që mund të përdorin teknologji përcjellëse (tracking). Mund të zgjedhni më poshtë se cilat nga këto shërbime të palëve të treta të lejoni gjatë vizitës suaj në Alba Connect. Për informata të hollësishme rreth metodës së mbledhjes, procesimit dhe përdorimit të informatave tuaja në Alba Connect, ju lutemi lexoni Politikat e Privatësisë.
Youtube
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Youtube
Vimeo
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Vimeo
Google Maps
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Google
Spotify
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Spotify
Sound Cloud
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Sound
Lidhu me sukses!