Lidhu me sukses!

Shërbimet

Alba Connect ofron shërbime për marketing të gjitha bizneseve që dëshirojnë suksese dhe rezultate për produktin apo shërbimin që e ofrojnë. Bashkangjituni ekipit tonë me përvojë shumë-vjeçare në sferën e shërbimeve të marketingut.

Marketing Digjital

Cross Domain Access of SVG is not allowed. Please upload the SVG file to your site.

Pothuajse 70% e trafikut online prodhohet nga makinat kërkuese.

Cross Domain Access of SVG is not allowed. Please upload the SVG file to your site.

Çdo kompani që nuk është duke përdorur rrjetet sociale është duke humbur shumë.

Kreativitet

Cross Domain Access of SVG is not allowed. Please upload the SVG file to your site.

Me një brend të menduar mirë mund të dalloni përshtypjen që lë biznesi juaj.

Cross Domain Access of SVG is not allowed. Please upload the SVG file to your site.

Magjepseni audiencën dhe vendoseni një lidhje të thellë me ta.

Konsulencë për IT

Cross Domain Access of SVG is not allowed. Please upload the SVG file to your site.

Ofrojmë shërbime me kosto efektive për zhvillimin e aplikacioneve.

Cross Domain Access of SVG is not allowed. Please upload the SVG file to your site.

Mbani sistemet në metodologjitë më moderne që të siguroni funksionimin optimal të tyre.

Business Process Outsourcing
(BPO)

Cross Domain Access of SVG is not allowed. Please upload the SVG file to your site.

Përvojë shumë-vjeçare në ofrimin e shërbimeve “omni-channel”.

Cross Domain Access of SVG is not allowed. Please upload the SVG file to your site.

Skanimi dhe konvertimi i dokumenteve ju shndërron arkivën në formë digjitale.

Të Fundit

Lexoni postimet më të reja nga blogu

Opsionet e Privatësisë
Kur vizitoni webfaqen e Alba Connect, ne mbledhim disa informata rreth kompjuterit dhe browserit tuaj. Në browserin tuaj keni mundësinë të kufizoni, bllokoni apo fshini cookies që përdor webfaqja jonë. Po ashtu, webfaqja e Alba Connect shfaqë përmbajtje dhe skripta të palëve të treta që mund të përdorin teknologji përcjellëse (tracking). Mund të zgjedhni më poshtë se cilat nga këto shërbime të palëve të treta të lejoni gjatë vizitës suaj në Alba Connect. Për informata të hollësishme rreth metodës së mbledhjes, procesimit dhe përdorimit të informatave tuaja në Alba Connect, ju lutemi lexoni Politikat e Privatësisë.
Youtube
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Youtube
Vimeo
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Vimeo
Google Maps
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Google
Spotify
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Spotify
Sound Cloud
Jepni pëlqimin tuaj për të shfaqur përmbajtje nga Sound
Lidhu me sukses!